CV

Her er en oversigt over mit tidligere arbejde i årene 2007-2017. Det omhandler primært udvikling af skriftlige produkter, til at fremme salg og viden. Nogle opgaver løste jeg på egen hånd, og ved andre opgaver var jeg en del af et team. For det meste arbejdede jeg projektbaseret, på dansk og engelsk.

Capture_logos.JPG

Tekstforfatning

 4-årig uddannelse på privat college i USA. Tog eksamen med æresbevis. I Danmark gennemførte jeg en kandidatuddannelse. Hertil to projektleder-uddannelser. I mit arbejdsliv i Danmark, har jeg efterfølgende skrevet rapporter, projektbeskrivelser, tilbud og andre tekster i forskellige genrer. Min stærke faglige baggrund og naturlige nysgerrighed har formet en bred vidensbase, som vil gavne dit projekt.

Webtekster

Min erfaring med produktion af webtekster er primært indenfor hjemmesider og manuskripter til digitale læringsredskaber, til anvendelse i store internationale virksomheder. 

Jeg har erfaring med at forfatte SEO optimerede webtekster.

 

Udbudsbesvarelser

Solid erfaring med udbudprocesser og skriftlige besvarelser af udbud. Opnået via arbejde som account manager hos et stort digitalt bureau (Creuna),  samt udbudskoordinator hos en stor IT-leverandør (COMM2IG). Projekt størrelser var typisk 300.000-3.000.000 DKK.

 

Oversættelse

Med engelsk som modersmål har jeg været det oplagte valg som oversætter i mine forskellige job. Jeg har redigeret, oversat og korrekturlæst dokumenter som rammeaftaler, powerpoints, tilbud, vilkår og betingelser for Creuna, COMM2iG og den tidligere ADDA (Association for Danish Digital Agencies).

 

Formulering af virksomhedspolitikker

Erfaring fra Nordsjællands Hospital indenfor HR-politik og praksis har givet mig en god forståelse for implementeringsudfordringer og forandringsledelse. Hos COMM2IG oversat og finpudset jeg virksomhedspolitikker indenfor CSR og data sikkerhed. 

Fondsansøgninger

Min succesrate er på 80% i forhold til at vinde finansiering til organisationer via fondsansøgninger. Har bl.a. hjulpet Novum og Frivilligcentret Hillerød, der fik bevilliget 850-900.000 DKK hver.

Projektledelse

Jeg har erfaring fra interne projekter hos Creuna, hvor jeg bl.a. var tovholder på udvikling af en ny ydelse og omfattende omskrivning af servicekontrakten. På Nordsjællands Hospital var jeg med til at planlægge og gennemføre et projekt om HR-politik og praksis. Projektet afprøvede nye initiativer og fremlagde anbefalinger til forbedringer.

Sparring og Feedback

Mange års erfaring indenfor udvikling af skriftlige produkter i teams, har trænet mig i at være en stærk sparringspartner. Dette inkluderer naturligvis evnen til at give konstruktiv kritik på en positiv måde.