Cases

 

Få et overblik over udvalgte projekter, jeg fornyligt har bidraget til. Dette er et øjebliksbillede, og derfor afspejler det ikke hele min kompetence-profil. Se mit CV for supplerende detaljer.  

 
needle-180336_1280.jpg

Copywriting for corporate website

Opgaven:

Samarbejde med et stort digitalt bureau om tekstproduktion. Dette indebar bl.a. redigering og korrekturlæsning af mine og andres tekster til en ny engelsk sproget hjemmeside, for en stor international virksomhed indenfor sundhedssektoren.

Resultatet:

Bureauets kunde har en første udgave af et stort, helt nyt website med mange salgstekster.

Samarbejdsmodellen:

Parløb med bureauets indholdskonsulent. Dertil kontakt til projektlederen og projektets UX konsulent.

Vi kørte med 3 sprints - dvs. intensive etaper, hvor bureauet bookede mig til bestemte tidspunkter, som forløb over fire måneder.

luggage-933487_1280.jpg

Projekt charter dockument

Opgaven:

Et niche-netværk af markedsføringorganisationer indenfor rejsebranchen, ønskede hjælp til at formulere et projekt-charter dokument for deres kommende strategiske samarbejde.

Ved brug af min viden om projektledelse og på baggrund af strategisk indsigt om kunden, formulerede jeg et charter dokument.

Resultatet:

Dokumentet betød, at netværkets medlemmer hurtigere kunne nå frem til en konkret, koordineret handleplan for at opnå deres fælles mål.

Samarbejdsmodellen:

Sparring med ekstern proceskonsulent samt fremlæggelse og feedback-runde med kundens projektleder.

bumble-bee-3518487_1280.jpg

Konceptudvikling

Opgaven:

Sammen med kreativ-analyst Paul Tyler, hjalp jeg Global Biodiversity Informatics Facility i København, som sparringspartner under deres konceptudvikling: Deres sekretariat ønskede et workshop koncept til at udvikle en samarbejdsmodel blandt branchens mange faglige netværker og interessenter. Samarbejdsmodellen omhandlede udviklingen af en global digital infrastruktur for data om biodiversitet.

Resultatet:

Kunden har med succes præsenteret forslaget om samarbejde til partner netværker, og den næste udviklingsfase er påbegyndt.

Samarbejdsmodellen:

Sparring med sekretariatet ift. konceptudvikling og forberedelse til deres internationale konference.